Trimning


Rasbeskrivning Pälsen Godis Valpfotografering


Godis!

 

Här kommer jag att skriva om något som verkligen gör livet gött att leva....GODIS!!!:-)

 

Lever-godis
Mitt klara favoritgodis.....jag skulle nog kunna stå på ett ben för en bit:-)
Ett riktigt ugnsvaktargodis!

Detta behövs:
* Nötlever (ca 1kg)
* 3 vitlöksklyftor
* Ugn, ca 75°

Koka levern ihop med vitlöksklyftorna, ha på så mycket vatten att levern täcks helt.
Koka tills levern är helt genomkokt, ca 1 timme.
Skär sedan levern i små "gottebitar" och torka i ugnen i ca 3 timmar.
Luckan ska vara på glänt och man får vända på bitarna då och då.

Förvara det i kylen eller frys in det i små lagom "gottepåsar" att ta fram vid "behov":-)

Detta godis får högsta betyg av mig!!

 

Blodpudding-godis
Ett billigt, lättillverkat och dessutom uppskattat godis!

Detta behövs:
* Blodpudding
* Ugn, ca 100°

Dela en blodpudding i lagom små mumsbitar, och lägg dom i en långpanna.
Torka bitarna i ugnen i lite mer än en halvtimme, de ska vara helt torra .

Förvaras i hundens egna torra godisburk.....lätt tillgängligt förstås;-)
Jag ger det 4 plus av 5 möjliga. 

Voff från 
/Rasken

 


Till Start!


havaliden@fyren.nu

2010-10-03

rasken@fyren.nu